Contact


Ondernemers die verkoop van hun bedrijf overwegen nodigen we van harte uit om contact met ons op te nemen. Dat kan via onderstaande formulier, maar ook telefonisch via 085 2100 390. Als verkoopspecialist hebben wij antwoord op al uw bedrijfsovername vragen en begrijpen wij heel goed wat er allemaal bij deze grote stap komt kijken. Bovendien is een eerste gesprek altijd gratis en vrijblijvend.

En uiteraard gaan wij zeer vertrouwelijk en discreet om met informatie die u aan ons toevertrouwd. Laat u dus vooral niet tegenhouden om hieronder uw gegevens achter te laten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Tip: Wij bellen u bij voorkeur rechtstreeks op uw mobiele nummer en niet via het algemene nummer van uw bedrijf. We willen immers geen onrust onder uw medewerkers veroorzaken.

Waardemakers is gevestigd in het World Trade Center in Almere. Het hoogste gebouw van Flevoland met uitzicht op Amsterdam. Tevens hebben we nog een locatie in Amstelveen. U bent van harte welkom bij ons op kantoor, al komen we ook graag bij u op bezoek om over uw verkoopplannen te praten. Dat kan ook in de avond en zelfs in het weekend als het moet. Kortom: we zijn heel flexibel. De verkoop van uw bedrijf is immers belangrijk genoeg om tijd voor vrij te maken.

Adresgegevens

P.J. Oudweg 4, 1314 CH Almere
Ons kantoor bevindt zich in het WTC

Route

Contactinformatie

E-mailadres : info@waardemakers.nl
Telefoon: 085 - 2100 390

Mail sturen

Juridisch

KvK nr: 37144262
BTW nr: NL819870596B01

Algemene Voorwaarden