Uw bedrijf verkopen met Waardemakers


Waardemakers verkoopt bedrijven

Deze website is er speciaal voor ondernemers die hun bedrijf willen verkopen en zich in alle rust anoniem op deze grote stap willen voorbereiden. Want het is niet niks om afscheid van uw bedrijf te nemen. En de meeste ondernemers doen dit voor het eerst. Logisch dus dat er vragen zijn.

Bij Waardemakers zijn we dagelijks met bedrijfsovername bezig. Dat doen we sinds 2007 onder deze naam, maar onze mensen hebben ruimere ervaring. In de loop der jaren hebben we een eigen methodiek ontwikkeld om bedrijven beter te verkopen. Deze methode kenmerkt zich door een actieve aanpak en intensieve voorbereiding. Dit hebben we op deze website beschreven.

Het �Bedrijf Beter Verkopen�-team van Waardemakers

Hieronder stellen wij de mensen aan u voor die zich bij Waardemakers met bedrijfsovername bezig houden.

drs. ing. Stefan Offringa RC

Stefan is grondlegger van Waardemakers. Hij houdt zich dagelijks bezig met bedrijfsovername en is gespecialiseerd in het beter verkopen van bedrijven. Stefan heeft een allround technisch bedrijfskundige achtergrond en was enige tijd als docent Corporate Finance aan NIVRA-Nyenrode verbonden.

drs. Ben Heemskerk

Ben heeft ruime ervaring als overnameadviseur en heeft al vele succesvolle deals op zijn naam staan. Hij beschikt over een groot netwerk van private equity investeerders. Ben blinkt uit in het vinden van de optimale deal- en financieringsstructuur. Essentieel voor de beste deal!

Koert Brinks

Koert heeft als accountant vele overnames begeleid. Na de verkoop van zijn kantoor heeft hij zich verder in overnames gespecialiseerd. Door zijn ruime ervaring als accountant weet Koert als geen ander waar kopers op letten.

Bij Waardemakers beschikken we dus over een allround team. Samen brengen we de verkoop van bedrijven tot een goed einde. Hoewel we alle disciplines zelf in huis hebben, werken we ook prima met uw adviseur, accountant, fiscalist of advocaat samen. U bent dus niet verplicht om alle diensten bij ons af te nemen. Maar het scheelt dat ons team op elkaar is ingespeeld.

Contact opnemen met de adviseurs van Waardemakers.