• Home
  • /
  • Informatie uitwisseling

Informatie uitwisseling

Wanneer de NDA getekend retour is gekomen en je nog steeds een goed gevoel hebt bij de betreffende kandidaat-koper stuur je het informatiememorandum toe. Deze uitgebreide verkoopbrochure bevat alle informatie die een kandidaat-koper nodig heeft om zich een beeld van jouw bedrijf te vormen. Het moet zowel verleiden als informeren.

Bij het beter verkopen is timing cruciaal. We willen concurrentie tussen kopers aanwakkeren en dat doen we door meerdere partijen gelijktijdig in het verkoopproces te betrekken. Dat vergt wat planningsacrobatiek aan onze kant, maar we slagen er doorgaans heel goed in om snelle partijen te vertragen en trage partijen te versnellen. Een ander cruciaal punt is dat we zelf de regie over het proces houden. Wij bepalen wanneer we de volgende fase in gaan en stellen ook alle overeenkomsten op (althans, dat doet onze jurist die gespecialiseerd is in ondernemingsrecht).

Benieuwd wat jouw bedrijf waard is?

Vraag hieronder je gratis waardering aan.

Vul je naam en mailadres in. Je ontvangt dan een link in je mail om zelf binnen 3 minuten de waarde van je bedrijf te berekenen. Uiteraard sturen we het rapport per e-mail toe. 

Ook ontvang je eens in de twee weken verkooptips in je mailbox.