• Home
  • /
  • Waardebepaling bedrijven

Waardebepaling bedrijven

Ondernemers die overwegen hun bedrijf te verkopen, vragen zich af wat de exit hen zal opleveren. Het antwoord op die vraag zit in de waardebepaling van het bedrijf. Maar hoe bepaal je de waarde van je bedrijf? En wie kan je daar het beste bij helpen? Er zijn immers vele waarderingsexperts en iedere deskundige claimt de wijsheid in pacht te hebben. Hoe scheidt je als leek het kaf van het koren?

Om je op weg te helpen, hebben we wat artikelen geschreven met tips over bedrijfswaardering. We zoomen daarbij in de op de volgende onderwerpen:

Hoewel we proberen om je een volledig beeld te geven, kan het natuurlijk zijn dat je nog aanvullende vragen hebt. Aarzel niet om deze te stellen. Het team van Waardemakers staat voor je klaar om je te helpen bij waarderingsvraagstukken en de verkoop van je bedrijf. Want iedere ondernemer verdient een een succesvolle exit!

Benieuwd wat jouw bedrijf waard is?

Vraag hieronder je gratis waardering aan.

Vul je naam en mailadres in. Je ontvangt dan een link in je mail om zelf binnen 3 minuten de waarde van je bedrijf te berekenen. Uiteraard sturen we het rapport per e-mail toe. 

Ook ontvang je eens in de twee weken verkooptips in je mailbox.