Beter verkopen met Waardemakers

Deze website is er speciaal voor ondernemers die hun bedrijf willen verkopen en zich in alle rust anoniem op deze grote stap willen voorbereiden. Want het is niet niks om afscheid van je bedrijf te nemen. En net als voor de meeste ondernemers is dit voor jou waarschijnlijk de eerste keer. Logisch dus dat je vragen hebt!

Bij Waardemakers zijn we dagelijks met bedrijfsovername bezig. Dat doen we sinds 2007 onder deze naam, maar onze mensen hebben ruimere ervaring in de aan- en verkoop van bedrijven. In de loop der jaren hebben we een eigen methodiek ontwikkeld om bedrijven beter te verkopen. Deze methode kenmerkt zich door een actieve aanpak en intensieve voorbereiding. Dit hebben we op deze website beschreven.

Het “Bedrijf Beter Verkopen”-team van Waardemakers

Hieronder stellen wij de mensen aan je voor die zich bij Waardemakers met bedrijfsovername bezighouden.

drs. ing. Stefan Offringa RC

Stefan is grondlegger van Waardemakers. Hij houdt zich dagelijks bezig met bedrijfsovername en is gespecialiseerd in het beter verkopen van bedrijven. Stefan heeft een allround technisch bedrijfskundige achtergrond en was enige tijd als docent Corporate Finance aan NIVRA-Nyenrode verbonden.

drs. Ben Heemskerk

Ben heeft ruime ervaring als overnameadviseur en heeft al vele succesvolle deals op zijn naam staan. Hij beschikt over een groot netwerk van private equity investeerders. Ben blinkt uit in het vinden van de optimale deal- en financieringsstructuur. Essentieel voor de beste deal!

Koert Brinks AA

Koert heeft als accountant vele overnames begeleid. Na de verkoop van zijn eigen kantoor heeft hij zich verder in overnames gespecialiseerd. Door zijn ruime ervaring als accountant weet Koert als geen ander waar kopers op letten.
Bij Waardemakers beschikken we dus over een allround team. Samen brengen we de verkoop van bedrijven tot een goed einde. Hoewel we alle disciplines zelf in huis hebben, werken we ook prima met je andere adviseurs, je accountant, fiscalist of advocaat samen. Je bent dus niet verplicht om alle diensten bij ons af te nemen. Maar het scheelt dat ons team op elkaar is ingespeeld.
CONTACT OPNEMEN
Top arrow-uparrow-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram