• Home
  • /
  • Jouw bedrijf beter verkopen met Waardemakers

Jouw bedrijf beter verkopen met Waardemakers

Deze website is er speciaal voor ondernemers die hun bedrijf willen verkopen en zich in alle rust op deze grote stap willen voorbereiden. Want het is niet niks om afscheid van je bedrijf te nemen. En net als voor de meeste ondernemers is dit voor jou waarschijnlijk de eerste keer. Logisch dus dat je vragen hebt!

Bij Waardemakers zijn we dagelijks met bedrijfsovername bezig. Dat doen we sinds 2007 onder deze naam, maar onze mensen hebben ruimere ervaring in de aan- en verkoop van bedrijven. In de loop der jaren hebben we een eigen methodiek ontwikkeld om bedrijven beter te verkopen. Deze methode kenmerkt zich door een actieve aanpak en intensieve voorbereiding. Dit hebben we op deze website beschreven.

Referenties

Intussen hebben we vele klanten geholpen bij de verkoop van hun bedrijf. Een aantal referenties hebben we op onze wesite geplaatst. Die kan je hier bekijken

Maak kennis met het team

Hieronder stellen wij de mensen aan je voor die zich bij Waardemakers met bedrijfsovername bezighouden.

drs. ing. Stefan Offringa RC

Stefan is grondlegger van Waardemakers en houdt zich dagelijks bezig met bedrijfsovername. Stefan heeft een allround technisch bedrijfskundige achtergrond en was enige tijd als docent Corporate Finance aan NIVRA-Nyenrode verbonden.

drs. Ben Heemskerk

Ben heeft ruime ervaring als overnameadviseur en heeft al vele succesvolle deals op zijn naam staan. Hij beschikt over een groot netwerk van private equity investeerders. Ben blinkt uit in het vinden van de optimale deal- en financieringsstructuur. Essentieel voor de beste deal!

Koert Brinks AA

Koert heeft als accountant vele overnames begeleid. Na de verkoop van zijn eigen kantoor heeft hij zich verder in aan- en verkoop van bedrijven gespecialiseerd. Door zijn ruime ervaring als accountant weet Koert als geen ander waar kopers op letten.

Ben je voornemens om je bedrijf te verkopen en wil je het maximale uit de deal halen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op om je mogelijkheden te bespreken. Uiteraard gaan we vertrouwelijk met jouw informatie om. 

Benieuwd wat jouw bedrijf waard is?

Vraag hieronder je gratis waardering aan.

Vul je naam en mailadres in. Je ontvangt dan een link in je mail om zelf binnen 3 minuten de waarde van je bedrijf te berekenen. Uiteraard sturen we het rapport per e-mail toe. 

Ook ontvang je eens in de twee weken verkooptips in je mailbox.